Απιστία

test2

ΠαρακολούθησηΑπιστία

Τα γραφεία της εταιρείας ιδιωτικών ερευνών Παπαδόπουλος ειδικεύονται σε υποθέσεις απιστίας. Οι ιδιωτικοί μας ερευνητές – ντετέκτιβ λειτουργώντας πάντα με διακριτικότητα και ιδιαίτερη λεπτότητα, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη, το σεβασμό και την αναγνώριση των άριστων υπηρεσιών που προσφέρουν από εκατοντάδες πελάτες μέχρι σήμερα, δεδομένου ότι οι υποθέσεις απιστίας αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των αιτημάτων που δεχόμαστε. Οι εξειδικευμένοι ντετέκτιβ της εταιρείας ιδιωτικών ερευνών Παπαδόπουλος σας προσφέρουν όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με την υπόθεση απιστίας που σας απασχολεί και συγκεκριμένα: αναφορές, βίντεο, φωτογραφίες, καταγραφή ιστορικού και ημερολογίου κινήσεων, στοιχεία εντοπισμού υπόπτων.

Εάν έχετε υποψία πως ο σύζυγος ή η σύζυγός σας δεν είναι πιστοί στη σχέση σας, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα. Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε πριν αποφασίσετε πώς θα κινηθείτε στη συνέχεια.

 

Καλύτερες ημέρες για παρακολούθηση σε περιπτώσεις υποψίας για απιστία:

  • Σαββατοκύριακα: αποτελούν κατά κύριο λόγο την ενδεδειγμένη χρονική στιγμή για τη συγκέντρωση αδιάσειστων στοιχείων
  • Παραμονές εορταστικών περιόδων
  • Επαγγελματικά ταξίδια
  • Επαγγελματικές συγκεντρώσεις
  • Ειδικές ημερομηνίες όπως για παράδειγμα γενέθλια – ονομαστική γιορτή αυτού που διαπράττει την απιστία.
  • Ειδικά διαμορφωμένες, «στημένες», ημερομηνίες οι οποίες ορίζονται σε συνεννόηση με τον ιδιωτικό σας ερευνητή – ντεντέκτιβ κατά τη διάρκεια των οποίων απουσιάζετε από το σπίτι, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο για δράση.