Σαμποτάζ – Κατασκοπεία

test2

Σαμποτάζ – ΚατασκοπείαΟι ιδιωτικοί ερευνητές – ντετέκτιβ της εταιρείας ιδιωτικών ερευνών Παπαδόπουλος αναλαμβάνουν υποθέσεις σαμποτάζ που αφορούν σε κρυφές ενέργειες που αποβλέπουν στην σκόπιμη παρεμπόδιση της ομαλής λειτουργίας μίας επιχείρησης ή/και στηρίζονται στον εκβιασμό για την επίτευξη ενός στόχου. Οι ιδιωτικοί μας ερευνητές – ντετέκτιβ λειτουργούν ως πληροφοριοδότες οι οποίοι προσπαθούν κυρίως να προλάβουν τις αρνητικές συνέπειες από την εξέλιξη του σαμποτάζ στον εντολέα μας. Ακόμα όμως και σε περιπτώσεις που έχει πραγματοποιηθεί σαμποτάζ, οι ντετέκτιβ της εταιρείας ιδιωτικών ερευνών Παπαδόπουλος συνεργάζονται με τον πελάτη προκειμένου να αποφευχθεί η επανάληψή του, δημιουργώντας μία ασπίδα προστασίας.

Η εταιρεία ιδιωτικών ερευνών Παπαδόπουλος αναλαμβάνει υποθέσεις προστασίας από:

  • Βιομηχανική κατασκοπεία: κλοπή δεδομένων και πληροφοριών εταιριών, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για έντονο αθέμιτο ανταγωνισμό.
  • Κυβερνητική κατασκοπεία: πολιτικές ενέργειες.
  • Ψηφιακή κατασκοπεία: ενέργειες που πραγματοποιούνται σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το διαδίκτυο με στόχο διπλωματικές, κυβερνητικές και ερευνητικές υπηρεσίες.