Εταιρικό προφίλ

Εταιρικό προφίλ

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών – παροχής υπηρεσιών ντετέκτιβ με την επωνυμία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ απαρτίζονται  από έμπειρους επαγγελματίες στον τομέα των ποιοτικών, εξειδικευμένων και αναβαθμισμένων υπηρεσιών ιδιωτικών ερευνών – ντετέκτιβ. Η δραστηριότητα των γραφείων της ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ οργανώνεται από την έδρα των γραφείων μας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και επεκτείνεται σε κάθε σημείο της Ελλάδας διαμέσου του δικτύου επιλεγμένων εξωτερικών συνεργατών, καθιστώντας την ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ως ένα από τα μεγαλύτερα και αξιόπιστα γραφεία ιδιωτικών ερευνών – ντετέκτιβ στη χώρα μας.

Δίκτυο συνεργατών ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ιδιωτικές Έρευνες

Το δίκτυο των εξωτερικών μας συνεργατών αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της εταιρίας ιδιωτικών ερευνών Παπαδόπουλος, με επιστημονικούς συνεργάτες διαφόρων ειδικοτήτων όπως: διαχείριση δικτύων internet – ηλεκτρονικών υπολογιστών και βάσεων δεδομένων, νομική, ιατροδικαστική, τηλεπικοινωνίες, ψυχολογία – ψυχοθεραπεία κ.ά., καλύπτοντας ιδανικά με τον τρόπο αυτό το ευρύ φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών ιδιωτικής έρευνας – ντετέκτιβ της εταιρίας ιδιωτικών ερευνών Παπαδόπουλος.

Η Παπαδόπουλος ιδιωτικές έρευνες είναι κάτοχος της ειδικής άδειας λειτουργίας επιχείρησης παροχής υπηρεσιών ιδιωτικής έρευνας από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με αριθμό 4891/7/1/189-δ” που επιτρέπει τη δραστηριότητά μας σε όλη την Ελληνική επικράτεια

Τεχνολογικός Εξοπλισμός

Η εταιρία ιδιωτικών ερευνών Παπαδόπουλος διαθέτει όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για την υποστήριξη κάθε είδους υπηρεσίας, κάθε είδους υπόθεσης που σας απασχολεί. Η ομάδα μας φροντίζει να συντηρεί, να ενημερώνει αλλά και να ανανεώνει τον τεχνολογικό της εξοπλισμό, ακολουθώντας πιστά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας – υπηρεσίες ντετέκτιβ, με κύριο γνώμονα την εγκυρότερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών που εμπιστεύονται σε εμάς την επίλυση των υποθέσεων τους αλλά και την προστασία τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από τα συστήματα του τεχνολογικού εξοπλισμού της εταιρίας ιδιωτικών ερευνών Παπαδόπουλος:

  • Δορυφορικά συστήματα εντοπισμού θέσεως GPS
  • Αντιπαρακολουθητικά συστήματα για προστασία από υποκλοπές
  • Συσκευές σάρωσης για ανίχνευση και απενεργοποίηση πομπών και καμερών
  • Συσκευές προστασίας τηλεφωνικών υποκλοπών
  • Συστήματα anti-GPS
  • Τηλεφωνικά κέντρα κλειστού κυκλώματος – Τα κείμενα με highlight δεν έχουν τροποποιηθεί
  • Πλήρως εξοπλισμένο βαν με μηχανήματα παρακολούθησης και επεξεργασίας στοιχείων
  • Αυτοκίνητα μικρού και μεγάλου κυβισμού
  • Μοτοσυκλέτες υψηλού κυβισμού

Ταυτόχρονα, το δίκτυο συνεργατών μας κατά τόπους διαθέτει τον απαιτούμενο τεχνολογικό εξοπλισμό προκειμένου οι πελάτες μας σε κάθε σημείο της Ελλάδας να εξυπηρετούνται σύμφωνα με τα πρότυπα υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών της εταιρίας ιδιωτικών ερευνών Παπαδόπουλος.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Τονίζουμε πως η χρήση του τεχνολογικού εξοπλισμού για παράνομες ενέργειες δεν επιτρέπεται σε καμία απολύτως περίπτωση, αποτελεί δε ποινικό αδίκημα που διώκεται από την Ελληνική Νομοθεσία. Αποκλειστικός υπεύθυνος για τη σύννομη, σωστή και αποδοτική χρήση του εξοπλισμού είναι οι ιδιωτικοί μας ερευνητές – ντετέκτιβ.